Månadens bästa cykeltur kändes stressig

Dagens träningspass gick till Ekerö med cykeln. Tre timmar skön cykel i underbart väder fick röstas fram som månadens finaste träningstur. Solen var så starkt ljus men inte alls så varm som på sommaren. Kanske 24-25 grader i solen och helt vindstilla. Kändes som det gick riktigt fort då det inte fanns någon vind alls – inte ens när jag cyklade över de broar och vattendrag som finns på ett flertal ställen.  Inne i hjälmen blir det varmt då vinden inte kommer åt att kyla helt och hållet. Hjälmen har en hel del kylflänsar men på något sätt ligger håret hårt tillplattat under hjälmen så vinden inte kommer åt att kyla. Jag brukar uppleva viss stress då värmen sprider sig och inte lämnar skallen. Speciellt i huvudet känns värmen mer än på något annat ställe på kroppen.